browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Estada a Villagordo del Cabriel

Posted by on 14 August, 2015

Hola a tots i totes.

Com ja sabeu aquest any l’estada de la Nau_Jove_15 es realitzà a Villagordo del Cabriel del 22 al 24 d’Agost.

Allí els nostres joves pugueren gaudir de tres dies plens d’activitats on el més important fou que no hi hagué que lamentar cap incident, es a dir, tornarem tots sans i que els joves es divertiren molt i segur que seran tres dies que recordaran durant molt de temps.

El primer dia realitzarem una parada a Bunyol on es realitzà per equips un joc anomenat Naujove_Express i on els joves havien de superar vàries proves situades al barri antic de bunyol i respondre a preguntes relacionades als llocs que estaven visitant. Una vegada finalitzat aquest joc ens traslladarem a la Cova Turche per banyar-se, dinar i temps lliure.

Després seguirem amb autobús cap a Villagordo del Cabriel on Pepe i el seu equip del Kiko Park ens esperaven amb els braços oberts.

Allí els joves realitzaren activitats d’aventura com kayak, tirolina, escalada, pont tibetà, etc,… jocs nocturns preparats per l’equip de la Nau_Jove i temps lliure amb pisicina per poder refrescar-se a les hores on la calor es feia notar.

Foren tres dies on a pesar de què la primera nit els joves no dormiren i no deixaren dormir, en termes generals, el programa de l’estada es realitzà com estava previst. Ací us deixem amb algunes imatges on podeu comprovar tot lo bé que seu passaren els joves.

DSC02652 DSC02655 DSC02663 DSC02671 DSC02682 DSC02686 IMG-20150724-WA0022 IMG-20150727-WA0005
Una salutació.

L’equip de la Nau Jove.

logo_naujove_def

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 13 ?